14.12.10

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

salam bloggies comel2 sume ! huhuhu :)

ape contest lagi? ahahaha :D best taw menikmati contest cmnie. wakakaka ~ saye shuke ! kali nie contest tntg BFF. woaahhhh ! ramai sioddd BFF akuu ataw lebih dikenali sbg GFs. my gelprennn ! auwww ~ ceqq bukan lesbie ! xmo2 ckp cmtuuu. hahahaha :)

ahahh ! nak join ataw sudah join?? huhuhu ~ moh la kitee click link di bwh ini :



aku join contest nie pun demi menunjukkan penghargaan atau dlm bahasa omputeh kita pgil sbg appreciation utk SAHABAT akuu ! sygg gile kt depa wehhh ! hahaha. even depa nie cm gila gila sama mcm aku gak. huhuhuhu.
.
.
.
here's the pixxie. nie baru sikit nehhh ! pic lain pun muka depa nie laaa. hahahaha. how close we are !


we are owest together !




maaf kalo terlebeh sudeyy, depa mmg cmnie. harap maklum. haha




see, masih  bersama ! hahaa. ya iya lahhh ! besties ! :)




kreatif kan? hahahaha ~ kreatif lahh sgt. mse nie kt msjid & nk pi ke bt fringghi ! kngn yg best bile kete yg kitorg park kt lam masjid di lock dr luar. hahahaha ~ pd hal kitorg balek awai beb. 9mlm ! huhuhu :D nase bek buleh kuar gak, mx tulun owg.



clbr8 for our last first semester ! weeeee ~


okey, ktorg baru kenal selama 1 semester. knape 1 semester? sbb dyrg nie BFFs aku kat USM & ktorg pon baru nak masok semster 2 :DD sgtt bestt kwn ngn dyrg. if you all tgk ade contest aku join pon gne pic bday aku nie sbb moment nie sgt2 berharga ! nak je gune sbg profile pixxie kt fb tp bile bday aku dh lpas, rase cm xrelevan plak gne pic tuu. hahahah. aku rasa teramat selesa gn dyrg nie. weeee ~


why i think they are AWESOME? as simple as ABC 123 Do Re Mi :


cifa : first person i knew in USM. gelakkk best kot !
teah : mmg slumber ! tuu yg  best
aliyah : lembut tp rawrr ! hahaha
fana : drift gn dye best jugekss ! wakakaka
eyka : my rumate ! hahaha. sengal kau KA. *tbe2. huhuhu ~
fariza : mmg terbaikkkk. hahaha


nie vid yg di rakam oleh my BFFs ! sgt terharuuuuuuu ~


video

mereka syg saya, saya syg mereka lebih !

3 comments:

  1. Thanks dear..^^
    xde masalah pun kalau letak gambar lebih drpd satu, hehe.. Gud Luck k!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. same2 ! weeeee ~ name kite same ! ahaksss

    ReplyDelete

 
This Blog Is Designed By MySelf@Aisyah