9.8.08

aisyah's editing blog services

السلام عليكم



full edit contains :
Custom Header 
Custom Sidebar
Simple Date Header
Custom Favicon
Custom comment box
Custom Post Footer
Custom Footer
Custom Background
DETAILS THAT I NEED



i only accept payment thru bank in or on9 transfer
Maybank or Bank Islam

Do email me to make a discussion before i start edit ur blog ;) don't worry, i wont bite ^_^ haa-ha!


RM25 :










Design dibawah semua bernilai RM10. the-very-simple design (RM15)
(RM10 is not available anymore, TQ)






lg cth servis blog yg sy buat. i can do more than dis depends on ur request <3

















































ini cth doodle :)














20 comments:

  1. saye nak saye nak//mcm mane nak tempah nie

    ReplyDelete
  2. @taufik love ilahi dear :) boley2. email atau PM di fb k :)

    ReplyDelete
  3. saya nak edit blog . bole tolong ? saya bayar trus .

    ReplyDelete
  4. @BellaHuneyCappucino boleh je :) email sis details yg kamu nak.

    warna.
    tulisan header.
    jenis doodle.
    apa2 yg kmu nak. ke email sis :

    saisyah_h@ymail.com

    ReplyDelete
  5. @BellaHuneyCappucino boleh je :) email sis details yg kamu nak.

    warna.
    tulisan header.
    jenis doodle.
    apa2 yg kmu nak. ke email sis :

    saisyah_h@ymail.com

    ReplyDelete
  6. klau melalui efbee xbole ke ? saya xsebrapa pndai klau guna email ni .

    ReplyDelete
  7. saya dah add sys :D efbee saya : Bella Lola

    ReplyDelete
  8. sys , ira nak sys tlg editkan sgalenye . Haha . Act , ira baru lg , ira taktau pape sangat pn . Xspcially , header . Ira boleh baya mlalui topup mngikut khendak sys (:
    Ira dah add fb sys , name ira , Ira Nur Zayyani Razali :)
    Ape-2 , msg sane !

    ReplyDelete
  9. kq aisyah . sye xde fb cmne nk cntct akq ?

    ReplyDelete
  10. heee ~ contact guna email pon xpe yunkk... :)

    ReplyDelete
  11. Ada tak tuto nak buat header macam mana ? Heee comelnya semua design blog ni.

    ReplyDelete
  12. design ikut kreativiti awak je dear :) hehe...header sume wt mcm biasa ja guna photoshop :)

    ReplyDelete
  13. Saya nak..nk edit full blog..mcm mne??ape saya nk kene buat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak, email sy okeiii? saisyah_h@ymail.com

      Delete

 
This Blog Is Designed By MySelf@Aisyah