19.1.11

nak balikkk

pesanan : korg wtla heartbeat tuu, mcm sng je dpt earns duet, klik utk org pon kite yg dpt, org klik kt kite pon kite dpt. ak nmpk dh skit2 hasil even baru letak smlm, klik la banner bawah nie k? nmpak ta? weee


pd mlm yg begitu indah, kepala otakku melayang pi ke rumah trigt family tercinta T__T disebbkn sume kwn2 balek, & ak tpkir, aku dok sini pon  nk wtpe tah? hee ~ dpt trus idea utk text my father. mule2 tny dulu, ehem2, esok saye nk balik, ade org nk mai amek atau saye nek bas? ngeeeh3 *smbil tersengih* then abah balas, balik mlm ni nak? aku pon : ha?? mestilah NAK ! weeeee ~ abah pon ckp, abg aku tuu ade kt usm ke png nie, nti abh cntct dye. aty aku pon berbunga keriangan ^_^


tp, ak dh plan  nk tman yaya pi tgk muvie pagi nie, & nseb yaya baik ! sbb abg aku tah ape ade hal tah dye, mcm org busy gilerrr je, dye kate balik ptg bleh? ak pon tros, huhhhhhh....xmaw kate pape kang dye mrah. huahua. ak pon terusla wt ayat simpati. ehmmm, kalau abgngah xley amek, kakak nek bas jehh. hahahaha. pastu dye kate, bleh je pi amek tp ptg la k? hee ~ ak pon orait jela, ley teman yaya jap. huhu :D


jam menunjukkan pukul 12.27am (20JAN) abah call, dye igt aku jd balik gak ngn abg aku, aku pon citerla bla bla blaaa.....abah ckp, esok pg abah try lah dtg amek, tgk dulu cmne. ak pon haa?? xpe2 kakak balik ngn abgngh ptg2 siket. huahua. abh pn kate ok jelaaa. pehh, siyes,, ak igt dyrg nk sowh ak balek nek bas jee. hahha. tp ak nk nek bas sorg2 pon pkir berpuluh2 kali beb. hee ~ sbb tu ak xbalik2 since 26hb 12 tuu. terok kn aku? penakut nek bas punye pasaal, plus, bajet tanak susahkn family. hahhaha.


kesimpulan, mereka syg saya, saya syg mereka lebih dr segalanya ! mwahahaha :P 


HAPPY 25th BIRTHDAY TO MY BROTHER mohd azraq bin mohd hashim !
nasib baik aku bkk fb lame smlm, huahua. siyes lupe bday dye ! :P
nti kakak blnje k kalau ade bajet. hahaha :D
BAI ~

2 comments:

  1. heartbeat? erk. ape tuh? mane? mane? takde pun? =.="

    ReplyDelete
  2. hahahah, kt bwh nie. dh ubah lewww

    ReplyDelete

 
This Blog Is Designed By MySelf@Aisyah