5.3.11

aku kena maki wehhh !!

cerita bermula apabila aku singgah kat 1 blog nie. syokk woo bace entry2 dye. i loikeee ! dkt link within BELIAU pon ade story yg cambesss, ak xnak lah tekan sbb entry yg aku tgh bace xabz bace lagi, then, aku pon right klik nk bkk ke new tab, tawu ape yg kuor???? pehhh, dhsyt betoi ayat disable right klik dye uhhh. "buto ko sial r xleh copy" tah ape tahhh, sdey aty mak nokss. hahaha. then, aku pon pe lgy, dh kena maki en, pangkah je, kite bako je bako je. hahaha.

moral of the story, aku pon wt disable right klik just tanak org amek backgrnd ceq nie tp ceq xletak ayat pape dohh. huhu :P sian aku,...hahah. xpe2., blog blog korg yg len kn ade, nti i bace okayy. huk3 :DD babai <3

10 comments:

  1. mintak maap cik aisyah diatas kekurang ajar blog saya itu..saya janji akan tukar semua itu..maap kan saya..maap kan saya..maap kan saya..

    ReplyDelete
  2. @Winnie Bunny

    ehhh, sy xmrah lewww. awk tkaw yea. nti sy bace lg entry awk. i loikee <3

    ReplyDelete
  3. @nada

    haha. tk de papae yg nk di kesian kn. hee :P baidewei, macehh sbb prihatin. huk3

    ReplyDelete
  4. ouch. sangat mengguris perasaan jiwa dan raga cik aisyah kita nie. buat rilek jea. hehee :D

    ReplyDelete
  5. sampai macam tu sekali..sial,buto...macam2 ler ek..we must think before we speak/write...not think after we speak/write! :D

    ReplyDelete
  6. @♥ARIFA♥

    haha, i mmg suke wt rileks jeww. huahua

    ReplyDelete
  7. ciannye...
    tp ayat nye...wah...mmg bley wat owg bakar..
    heee..x pew...myb sblum ni ade org suke ngopi die nye entry kot...tuh yg die letak cmtuh... :)
    yew..bersangka baik...

    ReplyDelete
  8. @Mata Pena Fadz

    myb la babe. tk pe...think +ve huhh..

    weeeee ~

    ReplyDelete

 
This Blog Is Designed By MySelf@Aisyah