18.8.11

freebies :)

1



2





sapo nak? xnak xpelaa, haha. kalau nk, tinggalkan email kt entry nie okehhh. esok2 wt lg byk freebies :D lalalala~ dgn doodle nie la ekau boley wt header, shoutbox pny icon, pape jela*. huhu ~ just resize kn jela ^_^ *anda buat sendirian berhad
if nak, nti aku/saya/sis xletak la watermark pape. jgn rsau. if nk tlg letak name korg pon boleh je! hahaxx :) xnak sudahhh. huhu ~ ikhlas nie buat bg korg yg nak ^_^


p/s : saya hanya bekalkan doodle nie je :DD jgn slh fhm eaa. no other request. TEMPAH boleyyy ^_^ hahahaxxx

42 comments:

  1. wahh comelnye!
    cik ana nak mintak satu buleh ke aisyah??
    errr kalo boleh la..
    nk yg pakai tdung..hehe


    anaaziz13@gmail.com =P

    ReplyDelete
  2. @anamizu sy tgh buat yg pkai tudung :) sabar yeaaa ^^

    ReplyDelete
  3. fara nk gak la akq
    da der akq baik hati nak bt
    mest la nak
    hehe :)

    tp nak header letk name bole x??hahaa
    ara_hanim92@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. saya nak jugak boleh ? Nak sorang pakai tudung sorang lagi laki pakai songkok. Nak buat utk header :) Boleh ? Letak , Http://hidaya-kecik.blogspot.com. Nak mcm awak leh tp len sikit la. Hee *apa saya ckp ni.

    ReplyDelete
  5. yana nak doodle nih boleh ? warne pinkk :)


    yana lupe pw email , so contact gune FB ??

    http://www.facebook.com/codysimpsonofans

    ReplyDelete
  6. la..ingtkn bg header sekali
    haha.perasan je lbh..ish2.haaa
    bg doodle pon bole la
    hehe =)
    dpt doodle dr akq doodle yg cute
    kene2 amik nie^^

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah..

    ana nak doodle pkai tudung tu, blh x? cutenyer doodle awk wat tu..

    ni email ana: putrinailofar89@gmail.com

    ReplyDelete
  8. haaaaaaa nak jugak..nak jugak...! lalalaaa! yang pakai tudung wif niQab..n kalau boleh yang lelaki sekali..huuuu pakai jubah n serban..macam orang arab tuuu....ngehngeh...boleh ke?

    ReplyDelete
  9. owh...hihii...ok2..kalau mcm tu yang pakai tudung tu je la..boleh? nur_islam_iz@yahoo.com...

    ReplyDelete
  10. Comel gila doodles ni , yang tak bertudung to mcm saya #okay perasan sat xD

    ReplyDelete
  11. nak dedua doodle ni boleh tak?*kelip2 mate..

    ReplyDelete
  12. nak jugak boleh ? hihi
    nak yang pakai tudung n tema pink boleh ?

    kalau boleh nak yang couple laky pompuan nak wt header . kat pompouan tulis intan n laky tulis syakir . thankyou banyak-2 chomel <3

    email: kirincouple@gmail.com

    ReplyDelete
  13. yana nak jugak boleh ke? heee.. ^^

    de_anna91@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. akak doodle ni email kite :)

    nur_islahiyyah@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  15. nak satu lah sis . teringin plak . lawa gila !

    fasyayasmin95@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. ambil yang no 2 tu k :D thankss againn !

    ReplyDelete
  17. nk kaler biru , freehair , pakai dress kembang ,

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. thx dear..ni entry tahun lepas ni...hehe...nti sis wt doodle freebies yg baru ok, stay tuned!

      Delete

 
This Blog Is Designed By MySelf@Aisyah