14.8.11

ikhlas ke x


annyeong! hee ~ maw tny la, u olls follow ikhlas ke x. aku pkse ke?? xpenah ase nye laa. pd awalnya, aku xkisah kalau sstgh blogger guna istilah "i follow u follow ehh" sbb insya Allah aku akn follow dgn ikhlas. tp, bile dh mcm aku kena pksa, sapa suka? aku pon tak suka. then, bile dh gtw aku dh follow si fulan, beliau kata aku xfollow. haishhh ~ ape kejadahnye sume nie? hahaxx. yg aku buat contest tu, xpaksa follow kan? semua terserah pd anda coz aku xkejar follower. so, be nice to me :) bgtw je suruh aku follow okeh! insya Allah aku akn follow dgn ikhlas <3 byee ~

12 comments:

  1. ikhlas la follow ek..
    hehe..jgn rse terpakse..

    ReplyDelete
  2. huhuu..hana selalu guna ayat ni, "sudi tak kalau jadi....."
    tu kira paksa follow jugak tak ek? ^^

    ReplyDelete
  3. @Hana Foswana uishhh. xlah dear prof. ade org tu pkse sy follow dy. dh follow, dy ckp sy tipu :( hahah

    ReplyDelete
  4. ikhlas. Insya Allah..sabar yea.=)

    ReplyDelete
  5. @doodeedoo tengs :) sabar itu separuh drpd iman kan ^^

    ReplyDelete

 
This Blog Is Designed By MySelf@Aisyah