18.8.11

lagi berita baik untuk para peserta saya


okeh, saya dh dpt hadiah sponsor awesome drpd lebeaumonde tadi. mmg sgt awesome okeh ! tggu mlm nti saya akan upload pictures bg u olls tgk hadiah yg bakal pemenang dapat ! saya pon suke taw :)) tp saya dh penah beli kt lebeaumonde & saya suke sesgt <3 weeee ~ ce la korg tgk blogshops tu okeh ! rugi la if xjoin :D hahaxx. ini SALAH SATU hadiah nye okk. ade lg 6 aksesori yg bakal pemenang peroleh :) super cute !




jenguk2 lah yer :)


like like fb lebeaumonde !


untuk shawls, insya Allah akan dapat khabar kemudian :) say TQ to lebeaumonde :) for sponsor this contest <3

10 comments:

  1. @farah hanim yehh! buat yg terbaik okeh :) boleh kemaskan lg tuu. ado bnyk mase lg :D

    ReplyDelete
  2. Alamak weyhh jealousnya cantik nya semua ni , nak jadi salah satu pemenangan lah haha :P

    ReplyDelete
  3. Memang awesome gila , I suka vintage ring and necklace blogshopt itu <3

    ReplyDelete
  4. aksesori dia mmg lawa ;D geram je tgok. Kalau mng boleh pakai waktu raya ^^ hehe

    ReplyDelete

 
This Blog Is Designed By MySelf@Aisyah