24.10.11

dh lame xblogging, tetibe nk bg freebies plak

sila-sila ambek nie. huhuhu~ nie la caranya aku nk release tensionnnnnn yg dh terbeban dlm paleotak aku. esok strt cuti smgu, so, balik umah la. cangak lagi! hahaha. xde pe la nk bgtw, nk bg dollies yg simple nie je kt korg :D muehehe~ ohye, ak bz stdy nie pon ade DD (permintaan) utk edit blog. so, sape2 nk, boleh la strt esok aku trima balik tp smgu jeaa. tyme raye haji taley coz bz nk mid term exam -.-" harap fahammm. ngeh3. byk lg servis edit blog yg hebakk baq ang. huhuhu~ so, sila lah amek nie & dh amek tu bgtw la duluww :) wuwuwuw

TAKLEH COPY kan, DRAG JE PIC NIE KE NEW TAB. TQ! 




23 comments:

  1. Rindu kat sys tahu , lama tak nmpak sys update blog :)

    ReplyDelete
  2. akak ! nak ambil satu boleh? the purple one ^^ hehe btw you've been tagged.

    http://ilovemydimple.blogspot.com/2011/10/beribu-terima-kasih-tag-p.html

    ReplyDelete
  3. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow blog nie follow blk

    ReplyDelete
  4. comelnye.ezzat nak! wiii *muka takmalu
    thanks sis aisyah!

    ReplyDelete
  5. sis aisyah :)
    saia ade tag sis kat satu GA . harap sis ta kesah ye :)
    time kaseh
    http://neynaproperty.blogspot.com/2011/11/apa-erti-kecantikan-pada-kamu.html

    ReplyDelete
  6. comelnya...kite amik satu, thanks :)

    ReplyDelete
  7. nak satu nak satu :')halalkan ehh

    ReplyDelete
  8. comel nyeee. syiro nak amek satu bole?

    ReplyDelete
  9. ape kegunaan doodle ni sebenarnye...

    ReplyDelete

 
This Blog Is Designed By MySelf@Aisyah