19.7.12

Izni Farhana's Template


Tekan pic di atas utk ke blog beliau :))

Thanks to Izni Farhana sbb percaya kpd sy utk edit blog utk beliau :) so, bg sesiapa yg berminat, boleh roger ya!

saisyah_h@ymail.com

kpd anda yg mahu menempah, sila berikan segala details apa yg anda mahu sy design di blog anda <3 kekekehhh! makacehhhh :P

setakat ini, ramai yg request theme colour pink & wrna pastel...belum ada lg yg mahu wrna spt kuning, hijau terang dbsgnya..myb sbb sy pon suke wrna2 pastel kot? hahhhhaha...


Custome made - frame shoutbox, icon TOP button, home button.
yg lain mcm biase la,
header, footer, background, title sidebar, cursor, etc

5 comments:

  1. CBK mcm tertatik je. tp tkmo edit full ase mcm nk tuka header je. ataupn background or doodle burng. hahaha. tkde idea lg nk tuka. sbb header pn tgh msuk contest ni so nnt la CBK pikir2kn ek. apepn..u're very talented! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ja :) sbb sy pernah edit blog n header sbb owner tu msuk contest header ^^ thnx yanggg <3

      Delete
  2. Aisya tq..suka sgt2 cantikk cutee..mmg x rugi la..hehe

    ReplyDelete
  3. cantek la cah design...:D suka!!

    ReplyDelete

 
This Blog Is Designed By MySelf@Aisyah